Direct contact? Bel: 030-6361327

HomeOccasionsMINI occasions Houten

Betrouwbare MINI occasions in omgeving Houten

Op zoek naar een MINI occasion in de omgeving van Houten? Dat begrijpen we bij Autovakmeester Vermeulen maar al te goed. Laat u niet misleiden door zijn naam: in een MINI geniet u maximaal van iedere kilometer. 

Actueel aanbod MINI occasions bij Autovakmeester Vermeulen

Rijke historie, rijk uitgerust

Het gevleugelde MINI-logo symboliseert een rijke historie. De oorspronkelijke MINI Cooper verwierf bekendheid in de jaren ’60 doordat met dit model driemaal de rally van Monte Carlo werd gewonnen in zijn klasse. De auto mocht dan miniscuul zijn, in technisch opzicht was (en is) hij groots. In de decennia erna kreeg het model diverse metamorfoses, maar behield daarbij steevast zijn speelse uiterlijk, sportieve karakter en rijke uitrusting.

Een bijzondere rijbeleving, elke keer weer

Met een MINI bent u verzekerd van een auto met pit en een hoge mate van comfort. Elke MINI zit boordevol technologieën die het autorijden makkelijker, mooier en veiliger maken. Neem de Head-up Display, het transparante, inklapbare scherm vlak boven het dashboard, waarop u eenvoudig uw snelheid, navigatieaanwijzingen en gespreksinfo van uw telefoon afleest, terwijl uw ogen gericht blijven op de weg.

Minstens zo een veilige en praktische toepassing is de MINI Driving Assistent; een rijhulpsysteem met onder andere verkeersbordherkenning. Zo gaat u altijd goed geïnformeerd de weg op en bent u 24/7 op de hoogte van geldende snelheidslimieten en/of eventuele inhaalverboden. Deze slimme ‘bijrijder’ helpt u ook de juiste afstand tot uw voorligger te bewaren, en remt bij dreigend gevaar proactief af.

Kortom, alle ingrediënten voor een bijzondere en veilige rijbeleving.

Iconischer dan ooit

De huidige MINI-modellen zijn stuk voor stuk geremasterde meesterwerken. En daarmee iconischer dan ooit. U raakt niet uitgekeken bij de MINI One 3- en 5-deurs, in alles een knipoog naar de Mini waar het allemaal mee begon. Dit uit zich onder meer in het vintage ontwerp met de cirkelvormige dagrijverlichting en zijn go-kart-achtige behendigheid. Eigenschappen waar andere modellen op voortborduren en nieuwe stijl- en comfortelementen aan hebben toegevoegd. Zo is de MINI Cabrio de ideale metgezel om op mooie dagen het buitenleven mee te verkennen. En bewijzen de MINI Clubman (een stationwagen met stijl) en de MINI Countryman (een heus SUV-model) dat Mini lang zo mini niet meer is.

MINI occasion in Houten

Zoekt u een degelijke, krachtige en goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwste technologieën? Dan heeft u alle reden om voor een MINI occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Autovakmeester Vermeulen in Houten (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften.

We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. Het meest actuele aanbod vindt u in het occasions-overzicht op onze website.

Bekijk onze occasions

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom bij een van onze showrooms in NieuwegeinZeistDriebergen en Vianen. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp