Direct contact? Bel: 030-6361327

HomeService

Service

Reparatie, onderhoud en montage. Voor alle facetten van de service aan uw auto bent u welkom. Van APK keuringen tot het wisselen van banden bent u bij Autovakmeester Vermeulen aan het juiste adres. Ons autobedrijf in Houten is goed bereikbaar vanuit de omgeving Utrecht. Maar ook de autobezitters uit IJsselstein en Leidsche Rijn weten ons goed te vinden. Onze kracht is het tot in de details nakomen van afspraken en te werk gaan met de juiste kennis voor elke specifieke taak.

Neem contact op Plan online een afspraak

Autobedrijf Autovakmeester Vermeulen

Autovakmeester Vermeulen heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in alle diverse merken. Er is een schat aan kennis aanwezig over de techniek van verschillende modellen. Denk daarbij aan Duitse, Franse en Japanse merken, maar ook aan Italiaanse merken zoals Alfa Romeo en Fiat.

Autovakmeester Vermeulen is expert op het gebied van onderhoud en reparatie en biedt aantrekkelijke tarieven. Voor een vakkundige afhandeling bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Houten, in de buurt van Utrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is? Kom naar Autovakmeester Vermeulen!

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Haal & Brengservice

Autovakmeester Vermeulen brengt u graag even weg wanneer u uw auto heeft langs gebracht voor een onderhoudsbeurt. Is de auto klaar? Dan komt onze chauffeur u weer eventjes ophalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Occasions

Autovakmeester Vermeulen verkoopt ook occasions. Klik hier om ons huidige aanbod van de vestigingen in Nieuwegein, Houten en Driebergen te bekijken.