Direct contact? Bel: 030-6361327

HomeServiceAccu Controle Elektrische Auto

Accu test in Houten voor Plug-in Hybride- en Elektrische auto’s

We zien ze steeds vaker, overal om ons heen rijden er steeds meer elektrische auto’s. Op een dag moeten wij er allemaal aan geloven, we zitten in de transitiefase van verbrandingsmotor naar elektrisch rijden. Maar gaan we op korte termijn kiezen voor een gebruikte elektrische auto of toch voor een nieuwe? Is een gebruikte elektrische auto wel betrouwbaar? Hoe zit het met de actieradius? Dit zijn vragen die we allemaal zullen gaan stellen tijdens de oriëntatie naar een elektrische auto.

Accu’s in elektrische auto’s raken na verloop van tijd hun capaciteit kwijt, waardoor de actieradius drastisch kan afnemen. Het vernieuwen van een accu kan meer dan 10.000 euro kosten. Dus voor het aanschaffen van een gebruikte elektrische auto is het raadzaam om door een onafhankelijke partij een accu test te laten uitvoeren. Om zeker te zijn van uw aankoop.

Samenwerking ANWB en Aviloo
Bij Autovakmeester Vermeulen in Houten hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem. In samenwerking met de ANWB en de Oosterijkse startup Aviloo, zijn wij in staat een TÜV-gecertificeerde accu test uit te voeren bij plug-in hybride (PHEV) en elektrische auto’s (EV). Het grootste voordeel is dat de test volledig onafhankelijk is en niet verbonden aan een merk. De uitslag is dan ook zo transparant mogelijk. De test geeft u inzicht in de staat van het accupakket en de actieradius. Na de test ontvangt u een certificaat van de ANWB, waarin alle gegevens staan die uit de accu test gekomen zijn.

Hoe werkt het?
1. U maakt een afspraak bij ons.

2. U rijdt met een volle accu bij ons langs.

3. Wij plaatsen een apparaatje in uw auto.

4. U rijd de accu leeg tot 10% en komt de volgende dag weer terug.

5. Wij halen het apparaatje uit de auto.

6. Wij reiken een batterijcertificaat aan u uit.

Bent u geïnteresseerd in een accu test voor uw plug-in hybride of elektrische auto? Maak dan snel een afspraak, want momenteel is de test nog gratis!

Neem contact op!